Band

Zou je haar ‘s nachts – zo vlak voor de schemering doorbreekt – graag tegen het lijf lopen, het meisje dat luistert naar de naam Wolf?

Niet als ze op strooptocht is, met de tanden ontbloot en het nekhaar overeind. Gelukkig houdt deze Girl Named Wolf het bij zingen.

Een goeie zaak, want met haar specifieke stem windt ze iedereen binnen de twee maten rond haar vinger. Deze frontvrouw heet in het echte leven Julie Sohier en krijgt in haar muzikaliteit steun van potige mannen en een sexy vrouw die hun muzikale sporen al ruim verdiend hebben en meteen ook haar jonge wolverigheid in bedwang kunnen houden.

Girl Named Wolf is de nieuwe band rond Jean-Paul De Brabander (voormalig Delavega). Julie Sohier zingt vol overgave op de aanstekelijke gitaar riffs van Jean-Paul en op de harmonische tonen van Lander De Roo zijn toetsen. De stuwende bas van Kaat Heene en de krachtige drums van Fanio Van de Steene maken het plaatje compleet.

De sound van Girl Named Wolf is een perfecte mix tussen heden en verleden. De Brabander groeide op met de gitaren van Jimmy Page en de blues van Howlin’ Wolf en Muddy Waters.

Die muzikale voorliefde wordt in Girl Named Wolf perfect gelinkt aan het hedendaagse timbre van Sohier, wiens vocaal laveert tussen de stem van Adele en Duffy, het zachte van Norah Jones en de uithalen van de grote rockvrouwen zoals Beth Ditto van The Gossip…

Girl Named Wolf, te degusteren bij volle maan.
Hou de zilveren kogels in aanslag.

  • Share
  • LIVE

    Optredens worden binnenkort bekendgemaakt.

  • PHOTOS

    Jacky BoySammyHowlin' MeGNW: Julie Sohier & Fanio Van de SteeneGNW: Fanio Van de SteeneGNW: Lander De Roo & Jean-Paul De Brabander

Copyright © 2010, Girl Named Wolf - Gebruiksvoorwaarden - Sitemap - Contact Girl Named Wolf